Keuken en badkamer

Het is niet verwonderlijk dat ons bedrijf gekend is voor het verwerken van natuursteen voor keuken en badkamer. Door de jaren heen, we bestaan sinds 1936, hebben we een technische know- how kunnen opbouwen die zich uit in telkens mooi afgewerkte realisaties. Dit is ook een aantal keukenfabrikanten en interieurarchitecten niet ontgaan, die dan ook graag met ons samenwerken.

Maar toch bieden we onze diensten liever rechtstreeks aan u, als particulier. Op die manier hebben we rechtstreeks contact met de noden en wensen van de klant.

Ons bedrijf is geen grote speler op de markt van natuursteen, maar dit geeft als voordeel dat we een zeer goede opvolging van uw bestelling kunnen uitvoeren. Het is dan ook een punt van ons bedrijf dat 1 persoon de volledige opvolging doet: van de gesprekken op de werf, het verwerken van het natuursteen tot de plaatsing. Steeds draagt dezelfde persoon de verantwoordelijkheid. Op die manier worden al heel wat misverstanden vermeden.

Hierdoor wordt er ook voldoende aandacht besteed aan de kleinste details, die uiteindelijk toch het verschil maken.

Door een doorgedreven mechanisatie (met onder andere CNC gestuurde machines) en een efficient kostenbeleid, kunnen we een uitstekende service aan een interessante prijs / kwaliteitsverhouding aanbieden.

Om enkele realisaties te bekijken, neem zeker eens een kijkje in ons fotoalbum.

   
   

developedbywebmindz