Grafstenen

       

Als iemand in je directe omgeving komt te overlijden is dat een emotionele schok. Na verloop van tijd komt de nood om een ruimte te creëren om je dierbare overledene te herdenken, een plaats waar u even terug één kan worden met uw verloren zielsverwant(e) .

Wij kunnen u helpen om deze ruimte in te vullen door een gepaste meditatieplaats te realiseren. De grafsteen, in al zijn vormen, is daarom het aangewezen object om de overleden persoon te herdenken, te eren, lief te hebben, …

Vermits rouwen zeer persoonlijk is, doen we ons uiterste best om uw wensen te vertalen in een gepersonaliseerde grafsteen: een aangepaste ruimte voor bloemen te planten, een persoonlijk object vasthechten op de grafsteen of misschien de naam van de overledene graveren in zijn / haar eigen handschrift,… Het zijn maar enkele voorbeelden van een grafsteen waarbij u de overledene kan herdenken in een rustige, vertrouwde omgeving.

Hoe gaat u te werk:

Als u een gepaste steen heeft gekozen maken we een bestelbon op waarmee u naar de notaris kan gaan zodat hij/zij de nodige documenten kan opstellen betreffende de erfenisrechten.

Op die manier zijn de administratieve zaken in orde binnen de nodige termijn. De grafsteen wordt pas later geplaatst en  na ontvangst van de factuur kan u een dubbel hiervan opsturen naar de notaris om zijn dossier te vervolledigen.

Om enkele realisaties te bekijken, neem zeker eens een kijkje in ons fotoalbum.  

 

 

 

developedbywebmindz